Over Ons

Remco Bandringa is uw totaal installateur. Met meer dan 15 jaar ervaring en een uitstekend team kan ik uw klus klaren, van begin tot eind.

Even voorstellen


Ik ben Remco Bandringa, een enthousiaste, veelzijdige en vakkundige installateur uit Amersfoort. Samen met mijn team kunnen wij uw klus klaren en ontzorgen wij u in het hele proces. Wij zijn letterlijk een one-stop shop voor uw renovatie of verbouwing.

Iedere dag ben ik bezig met installatiewerk in huizen, winkels of bedrijfspanden. Van onderhoud tot renovatie en nieuwbouw. In meer dan 15 jaar heb ik de meest uiteenlopende en specialistische klussen gedaan.Bij mij kunt u terecht voor onder andere het verleggen van leidingwerk, het (ver)plaatsen van toiletten, het installeren van badkamers en nog veel meer uiteen lopende projecten en klussen.

Specifiek en vakkundig werk dat met precisie gedaan moet worden. Die kunst verstaat alleen een zeer vakkundig installateur, die al honderden van deze projecten succesvol heeft afgrond. Daarom bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben geroutineerd, vakkundig, klantvriendelijk en hanteer een eerlijke prijs.

Wilt u verder kennismaken? Neem dan contact met ons op